Al onze Rots en Water opleidingen worden verzorgd vanuit en vinden plaats onder auspiciën van het Rots en Water Instituut Nederland. Daarmee bent u gegarandeerd van een officieel deelnemerscertificaat. Minskenwurk en het Rots en Water Instituut zijn daarmee duurzame samenwerkingspartners in Nederland.

1-daagse RW opfrisdag

1-daagse R&W Opfrisdag

Al enkele jaren hanteert het Rots & Water Instituut de regel dat de accreditatie van de gecertificeerde trainer (behaald d.m.v. het volgen van de 3-daagse R&W basistraining) beperkt houdbaar is. Binnen vier jaar na het behalen van het certificaat Rots en Water trainer dient men deel te nemen aan een Opfrisdag of één van de Rots & Water specialisatietrainingen. Deze regel gold in eerste instantie alleen voor trainers die op de Rots en Water website staan vermeld. Vanaf 1 januari 2019 geldt deze regel echter voor alle Rots en Watertrainers die in de Rots & Water database zijn opgenomen.

Het opfrissen van oude vaardigheden en kennis (inzichten en onderzoeken) draagt bij tot het verzorgen van een goede en veilige training.
Indien niet aan deze nascholingsverplichting wordt voldaan zal de betreffende Rots & Water trainer als niet-actief in de R&W database worden opgenomen en zal dit op aanvraag van (eventuele) opdrachtgevers (schooldirecte, ouders etc.) worden gemeld.

Plaats
Leek – Provincie Groningen

Aanvangstijd
8.30u - 17.15u

Trainers
Klaas van der Veen samen met Harriëtte Modderman

SKJ geaccrediteerd tot 18 September 2022. Geaccrediteerde punten:
8.00 (SKJ204818 Informeel leren)

Inschrijven
Deze training kan ook als in-company training worden ingekocht waarbij het gehele team kan worden getraind. Een in-company training levert een school financieel voordeel op.

Voor meer info mail naar klaas@traininginweerbaarheid.nl of bel 06 430 984 92

Download folders en flyers

eendaagse-introductietraining_rots-en-water.docx
Grootte: 13.27 KB
tweedaagse-training_rots-en-water_basisschool.docx
Grootte: 14.99 KB
driedaagse-opleiding_rots-en-water.docx
Grootte: 15.16 KB
flyer_rw_bbs_okt_2018.pdf
Grootte: 6.34 MB
flyer_trauma_okt_2017.pdf
Grootte: 471.73 KB
brochure_rw_2017.pdf
Grootte: 940.04 KB