Al onze Rots en Water opleidingen worden verzorgd vanuit en vinden plaats onder auspiciën van het Rots en Water Instituut Nederland. Daarmee bent u gegarandeerd van een officieel deelnemerscertificaat. Minskenwurk en Het Rots en Water Instituut zijn daarmee duurzame samenwerkingspartners in Nederland.

Opfrisdag Rots en Water

Evenement:
Opfrisdag Rots en Water 
Datum:
15 mei 
Locatie:
Leek 
Plaats:
Rodenburghal 
 
Informatie:

Opfrisdag Rots en Water

Trainer: Klaas van der Veen

Minskenwurk organiseert in samenwerking met en onder auspiciën van het Rots en water Instituut jaarlijks Opfrisdagen Rots en Water. Deze is bedoeld om de accreditatie Rots en Water trainer te behouden. Je kunt je accreditatie verlengen door ééns in de vier jaar mee te doen aan deze Opfrisdag of door deel te nemen aan één van de vele specialisaties die het Rots en Water programma ondertussen rijk is. De dag is in inhoudelijk gelijk aan de opfrisdagen, die in Sportcentrum Oudenrijn in Utrecht worden verzorgd en worden. Van de twee opfrisdagen in het Noorden wordt er één verzorgd door Freerk Ykema, directeur van het Rots en water Instituut en Klaas van der Veen, master Instructor verbonden aan het Rots en Water instituut (NL).

De opfrisdag begint stipt om 09.00 uur en eindigt om 17.15 uur.

We vragen je om gemakkelijk dragende kleding aan te trekken. Rots en Water is vooral fysiek met elkaar aan de slag zijn. De Rots en Water oefeningen doen we op blote voeten (ook geen sokken of noppensokken) en leveren voor de deelnemers waardevolle ervaringen én herinneringen op.

 
Toekomstige evenementen
15 mei
Opfrisdag Rots en Water
24 t/m 26 juni
Driedaagse opleiding Rots en Water – Basistraining